© Stichting Mantelzorg en Dementie

Samenwerken

Mantelzorg & Dementie gaat in op wat individuele deelnemers nodig hebben. Om maatwerk te kunnen leveren hebben wij professionals met uiteenlopende expertise in huis. Daarnaast werken wij samen met verschillende organisaties, zo bundelen wij onze krachten en beantwoorden wij het brede vragenpakket van onze cliënten.

© Stichting Mantelzorg en Dementie

Anderen over Mantelzorg & Dementie

Wat ik dus fijn vind hier, dat mensen zich op hun gemak weten, dat er persoonlijke aandacht is en dat voel je. Ik heb een voldaan gevoel als ik hier geweest ben, ik ben blij als ik weer naar huis ga. Dat ik hier ben gaan kijken is omdat ik een club zocht voor mijn man, als ik het niks gevonden had, dan was ik niet gebleven. En toen dacht ik: Als ik echt wil weten hoe het hier is, hoe de mensen zich hier voelen, dan moet je een dag mee gaan werken. En dat heb ik gedaan en dat is me heel goed bevallen. (Afra)

© Stichting Mantelzorg en Dementie

Word vriend van Mantelzorg & Dementie

Zou u graag iets betekenen voor Mantelzorg & Dementie? Wij bieden mogelijkheden om als vrijwilliger eenmalig of langer durend betrokken te zijn bij ons werk. Wij zien de waarde in van samenwerken met een brede groep mensen en werken graag vanuit een netwerk waarop je terug kunt vallen wanneer nodig.

Lijkt het u wat om op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten en wilt u misschien ook deelnemen aan onze jaarlijkse borrel? Of denkt u erover een schenking te doen die een wezenlijke bijdrage kan betekenen in het leven van een ander? Wilt u graag vriend worden, heeft u ideeën of vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.